CONTACT ME

Sunday, August 13, 2017

ABOUT ME

Assalamualaikum ♥

Pertama sekali, terima kasih sebab sudi baca blog Dayah. Dayah suka menulis, berkongsi pengalaman hidup dan sebagainya. Cumanya sejak melahirkan dua orang anak ni masa nak berblog sangat terhad. Walhal terlalu banyak pengalaman dan cerita yang nak dayah kongsikan dengan semua.

Sebenarnya sebelum ni dayah lebih di kenali sebagai yuyun. Tu nama panggilan since sekolah lagi. Tapi sekarang dayah rasa selesa untuk gunakan nama sendiri. Hihi. Nama kan doa :)

Dayah bersasal dari Bentong, Pahang tapi sekarang dah pun menetap di Petaling Jaya bersama suami dan anak anak. Dayah merupakan seorang Jururawat Berdaftar yang mengambil keputusan untuk Work At Home Mom.

Dari dulu dayah memang suka berblog terutama pasal kehidupan dayah, apa yang dayah suka and tak suka. Haha. Tapi banyak jugak entry yang terpaksa dayah delete. Sebab dah tak sesuai di publish. Nak nak entry bergambar. Yelah, manusia makin matang bukan? Begitu jugak dayah.

Sekarang dayah sedang cuba sedikit sebanyak untuk update genre blog dayah which is lebih kepada lifestyle seorang isteri dan ibu, pregnancy, parenting, supplements and tips. Semoga ianya dapat memberi lebih manfaat buat pembaca. InshaaAllah.

Selain dari berblog, dayah juga merupakan seorang pengedar shaklee yang berdaftar. Jadi anyone yang berminat dan memerlukan supplements, boleh terus contact dayah di whatsapp, 017-3319085

Atau boleh terus ke laman social Dayah:

Instagram
Facebook
Twitter

Regards,
Hidayah Ahamad.

No comments: