CONTACT ME

Monday, January 23, 2017

TENTANG SHAKLEE

Assalamualaikum

Saya Hidayah Ahamad, Shaklee Independent Distributor dengan No ID 1246808. Setelah menggunakan produk Shaklee, mempelajari berkaitan nutrisi semulajadi, serta feedback positif pelanggan saya, saya semakin yakin dengan Shaklee.

Kenapa Shaklee?

1. Kerana produknya yang sangat berkualiti, berkesan dan paling semulajadi. Selain itu ia disokong oleh beratus jurnal dan laporan saintifik. Produknya di uji oleh pihak ketiga (terdiri daripada saintis) sebelum sampai kepada pengguna.

2. Shaklee melaburkan berbillion dollar untuk penyelidikan dan pembangunan (R&D), lebih 80,000 ujian QC setiap tahun, lebih 100 kajian klinikal yang telah diterbitkan, 55 produk paten, lebih 54 pingat emas olimpik. 

3. Produk Shaklee juga terjamin TIDAK mengandungi kandungan berbahaya seperti yang diterbitkan oleh US FDA seperti SLS, SLES, paraben, formaldehyde, musks dan sebagainya walaupun pada tahap yang dibenarkan.

4. Shaklee adalah syarikat pertama  di dunia yang menjadi iklim Neutral diperakui sepenuhnya mengimbangi pelepasan karbon dioksida CO2, mengakibatkan kesan bersih sifar terhadap alam sekitar.

5. Oleh kerana ia mesra alam, produk Shaklee dijamin tiada perasa tiruan, tiada pemanis tiruan, tiada ujian pada haiwan, tiada bahan kimia berbahaya, pembungkusan bebas bisphenol-A, phthlates dan dakwat toksik juga boleh dikitar semula.

6. Produk yang sentiasa disahkan Halal dan sijil Halal diperbaharui setiap tahun.

Perasaan selamat apabila menggunakan produk yang dijamin kualitinya menyebabkan saya setia dengan Shaklee. Saya tak perlu risau dan takut kerana setiap produk Shaklee akan melalui ujian farmaseutikal yang ketat (sedangkan tak perlu pun) sebelum ia sampai kepada kita. Sebegitu sekali Shaklee menitikberatkan keselamatan pengguna.

Tidak ada lagi produk yang selamat dan mementingkan kualiti seperti ini. Shaklee telah banyak diiktiraf di peringkat antarabangsa malah digunakan oleh mereka yang bertaraf antarabangsa juga.
Produk Shaklee dihasilkan dengan tujuan untuk memelihara kesihatan secara semulajadi, dan dihasilkan dengan penuh passion oleh Dr. Forrest C. Shaklee serta barisan saintisnya. 
Saya percaya dan yakin dengan Shaklee. Jadi, adalah menjadi tanggungjawab saya pula untuk memastikan anda mendapat produk yang selamat, bebas bahan kimia berbahaya yang boleh merosakkan kesihatan, serta memastikan anda menggunakan produk ini dengan cara yang betul untuk mendapat manfaatnya.
Untuk oder dan pertanyaan lanjut,boleh direct whatshapp Dayah. InshaaAllah SPECIAL DEAL + EXCLUSIVE CONSULTATION untuk semua customer DAYAH.

Regards,
Hidayah Ahamad 
017-3319085
http://www.wasap.my/60173319085

No comments: